Tredjeparts hosting

Du trenger ikke lenger laste opp det samme bildet gang på gang for å legge det på bloggen din, websiden din, dine sosiale plattformer eller markedsplasser. Med en eneste opplasting, kan du dele bilde-lenken på alle stedene, og slik spare tid.

Ved å spare bildene dine hos tredjeparts hosting, som Photobucket, vil dine følgere og lesere få en raskere opplasting. Dette fordi Photobucket bruker et helt nyt CDN-system (content delivery network). Dermed trenger du ikke å fullaste serveren din med tunge bilder som gjør nettsiden din treg. Photobucket lagrer bildene dine på egne trygge servere, slik at du har alle bilder samlet på ett sted.

Originaler samlet på ett sted

Publiserer du bilder på forumer, blogger og markedsplasser, vil originalene vanligvis ligge på din egen maskin og ta opp plass. Bruker du Photobucket, vil de oppbevare dem for deg. I tillegg komprimeres bildene for SEO, uten at originalene endres. Dette gjør at søkemotorene rangerer nettsiden eller bloggen din bedre, og at du havner høyt opp på søkelisten. Ved å samle alle bildene på ett sted vil du dessuten unngå at bildene dine forsvinner når et forum blir lagt ned eller en markedsplass blir slettet. Hos Photobucket er bildene dine trygge, da de bruker siste generasjons sikkerhetssystemer med mulighet for egendefinerte innstillinger.

Du har kontrollen

Photobucket gir deg muligheten til selv å sette dine egne innstillinger, slik at du har kontroll på hvem som ser bildene dine. Bildene dine deles ikke uvilkårlig – her er ikke rom for tilfeldigheter eller uhell, slik som ofte kan skje om du selv deler bildene dine på hvert enkelt nettsted. Sikkerheten rundt oppbevaring og deling av bilder er absolutt ivaretatt på Photobucket, og du kan føle deg trygg på at bildene beskyttes mot skade, naturkatastrofer eller maskinfeil. Likeså at ingen uvedkommende vil kunne laste ned bildene dine. Å oppbevare bildene dine på Photobucket er en god forsikring mot uhell, skade og tap.

Del, tweet eller pin med bare ett klikk

Du har sikkert venner både på Facebook og Twitter, og kanskje også på Pinterest. Dermed har du nok opplevd å bli stilt overfor dilemmaet om hvor du skal dele gruppebildene dine. Du kan selvfølgelig dele dem alle steder, men dette kan du nå gjøre med bare ett eneste klikk. Photobucket sørger for å dele bildet ditt alle steder, og i tillegg tilpasser de originalen til hvert medium. Kvaliteten blir ivaretatt selv om det blir komprimert, og originalen forblir uendret. Slik blir det enklere å holde kontakten med venner og familie, og dele de samme postene til alle uansett plattform.

Filtre og fotoredigering

Photobucket tilbyr utrolige filtre som hever kvaliteten på bildene dine med bare noen få klikk. Du kan lage en spesiell stemning, gjøre fotoet klarere, få et retro-uttrykk eller booste fargene. Det er et stort arkiv med filtre du kan velge i. Du kan lage et unikt foto, gjerne i svart-hvitt, og så dele det på alle plattformer ved hjelp av delingsknappen, som gjelder for de fleste plattformer. Redigeringen er såre enkel, og på bare noen få sekunder har du et proft bilde. I tillegg kan du selvfølgelig croppe, snu og speilvende bildene. Alle funksjoner er tilgjengelige på mobile enheter.

Proffe redigeringsmuligheter

Med proffe så vel som standard redigeringsmuligheter, gir Photobucket deg også muligheten til å tilføre bildene dine et personlig touch. Med pro level-innstillinger, kan du justere uten bruk av avansert utstyr og programmer. Fra laptop eller mobil kan du redigere mens du er på farten. Her kan du justere kontrast, klarhet og fargemetning, samt fokusere, flippe og mye mer. Det har aldri vært enklere å få proffe bilder, og på et blunk har du delt dine fotoprestasjoner med venner på alle sosiale plattformer. Du kan også dele individuelt tilpassede bilder til hver og en. Photobucket gir deg uendelig mange muligheter. Prøv det, du vil ikke angre!