Flickr

Flickr er plattformen for deg som er interessert i fotografi. Her kan du laste opp bildene dine sånn at andre kan beundre dem. Samtidig er Flickr et sosialt nettverk. En plattform for deling av bilder som har vært populær i lang tid. Kanskje fordi siden er for alle, fra profesjonelle fotografer til de som ønsker å dele minner med familie. Noen ønsker å vise fram sine aller beste bilder, mens andre deler ferie-øyeblikk fra mobilkameraet. Flickr gjør det mulig å være helt privat, samtidig er det en plattform der du kan bli nettkjendis over natten med de fantastiske blinkskuddene dine.

Flick for fotoentusiaster

Som ny bruker er det lett å registrere seg hos Flickr. Din personlige konto er gratis, og du kan laste opp både bilder og videoer som du kan dele med venner og følgere på nettstedet. Internett kan by på hundrevis av apper for deling av bilder, men Flickr skiller seg ut på en positiv måte. Forskjellen fra andre apper som Instagram og Facebook er at Flickr har fokus på fotografi rettet mot fotoentusiaster og profesjonelle fotografer. Med alle de dyktige fotografene som viser arbeidene sine, er det virkelig en side for å plukke opp inspirasjon til dine egne arbeider.

Flickr er Instagram for seriøse fotografer

Flick konsentrerer seg om den kunstneriske siden ved fotodeling. Du kan tenke på siden som et sosialt nettverk for profesjonelle fotografer. Siden er enkel å manøvrere, og for å gjøre den så brukervennlig som mulig kan du laste opp bilder fra alle enheter du måtte bruke. Last opp bilder og videoer fra mobil, andre fotosider på nettet og datamaskinen din, uansett hvilken programvare du bruker for å lagre bildene. Flick tilbyr også en smart måte å organisere bilder og videoer på. I den digitale tidsalderen er det lett å bli overveldet av alle bildene vi tar, og Flickr kan gi familie og venner tillatelse til å organisere bildene dine.

Flickr og de mest kjente funksjonene

Når du begynner å utforske i Flickr, sjekk ut de mange funksjonene. Som ved de fleste andre sosiale nettverk kan du laste opp et profilbilde og skrive en biografi. Du kan også vise fram 25 av de beste bildene dine og samle kommentarer fra beundrere. Fotostream er den offentlige visningen av bildeporteføljen din hvor alle bilder du velger å gjøre synlige vises. Flickr har album som gjør det enkelt å organisere bildene dine. Du kan dele hele albumet med hvem du vil. Funksjonen favoritter vises i form av en stjerne som enkelt lar deg finne tilbake til de bildene du liker.

Flickr er oversiktlig og ryddig

Galleriet er forskjellig fra album og er en funksjon som lar deg vise fram foto fra andre Flickr-brukere. Her kan du laste opp 50 videoer og fotografier. Du kan også være med i en gruppe, eller du kan starte en gruppe selv. Noen grupper må du søke tillatelse om å være med i. Gruppene har forskjellig tema, og hvis du poster noe utenfor tema kan du regne med å bli refusert. Stats, eller statistikk er nyttig hvis du vil følge med på hvor mange som ser på, eller liker bildene dine. Nylig aktivitet gir god oversikt over favoritter, kommentarer og i hele tatt all aktivitet på profilen din.

Sosialisere med andre Flickr-brukere

Jo mer aktiv du er i Flick, jo større er sjansen for god eksponering av bildene dine. I tillegg til å melde deg inn i grupper kan du også legge til en beskrivelse av bildene dine. Du kan fortelle om hva som inspirerer deg og hva bildet handler om. Hvis du legger til nøkkelord på bildene, dukker de opp i søkeresultatene. Det er alltid hyggelig å være vennlig. Legg igjen en liten kommentar på bilder du liker, og hopp over de andre. Som på alle andre sosiale plattformer liker vi ikke troll. En hyggelig kommentar som «Fantastisk bilde!» kan gi inspirasjon, og du har kanskje fått en ny foto-venn.